=============================

=============================
Kelas Menjahit 1 To 1 Di Sri Gombak, Batu Caves
=============================
.
Khas untuk anda yang zero basic jahitan. Kami ada mengadakan kelas menjahit 1 to 1 di sri gombak, batu caves. Hanya 1 hari belajar, anda boleh menghasilkan sepasang pakaian mengikut size anda. Anda akan belajar cara mengukur, membuat pola, memotong kain & menjahit. Di akhir kelas, kami akan berikan DVD jahitan yang anda belajar untuk rujukan di rumah. Sijil disediakan.
.
==============================
Jom Jahit Membantu Anda Belajar Menjahit Dari Rumah Secara Online
==============================
Jom Jahit juga ada mengadakan kelas menjahit online bagi yang jauh dari tempat kami di Batu Caves. Kami telah mengajar lebih 10,000 pelajar secara online. Setiap kelas kami yang anda sertai akan diberikan group support untuk membantu anda jika ada masalah mengenai jahitan. Semua link kelas yang diberikan tiada due date & pelajar boleh belajar menjahit bila mereka lapang. Anda akan pelajari step by step cara mengukur, membuat pola, memotong kain & menjahit sama seperti anda datang ke kelas melalui video dan ebook.
.
==============================
DVD JomJahit Khas Untuk Anda Yg Internet Slow
==============================
JomJahit juga ada menyediakan video dalam bentuk DVD khas untuk anda yang tinggal di kawasan line internet yang perlahan. DVD ini hanya boleh dilihat di laptop / pc sahaja. Anda boleh berulang-kali melihat DVD ini tanpa memikirkan tentang data internet lagi.
.
Untuk maklumat lanjut tentang produk kelas jahitan JomJahit, sila hubungi kami di :
.
Call / Wasap : 018-7654769
Website : www.jomjahit.com
Facebook : www.jomjahit.com/jomjahit
Instagram : www.instagram.com/jomjahit
Email : [email protected]